Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az Első Magyar Online Energiaügynökség Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Jogilag függetlenek vagyunk minden hazai és külföldi energetikai vállalkozástól, szakmai és politikai szervezettől.

Cél:

A cégünk célja, hogy az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználva, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatot teremtsen a hazai – nem háztartási célú – energiafogyasztók és a versenypiaci energiakereskedő cégek között.

Elégedettek akkor vagyunk, ha a fogyasztók átlátható, közérthető módon tájékozódnak nálunk az aktuális villamos energia illetve földgáz árakról és cégünk segítségével, szakértő támogatás mellett, sikeresen váltanak villamos energia- és földgázkereskedőt.

Tevékenység:

Cégünk egy független energiabeszerzési tanácsadó cég. Az általunk üzemeltetett energiadiszkont.hu internetes portál, lényegében egy olyan energiapiaci árszint kalkulátor, amely a mindenkori piaci árszintet, az általunk korábban lebonyolított éles versenypiaci beszerzési tenderek alapján becsüli meg. A látogatók, a portálon keresztül, a saját energia felhasználásuknak megfelelően, testre szabott módon tájékozódhatnak a becsült jövőbeni éves villamos energia és földgáz költségeikről illetve a várható pénzbeli megtakarításaikról.

Üzleti partnerek:

Energiafogyasztó oldalról üzleti partnerünk lehet minden hazai egyéni vállalkozó, cégtulajdonos, mikro-, kis-, közép és nagyvállalati döntéshozó, költségvetési intézmény, önkormányzat és állami tulajdonú gazdálkodó szervezet.

Energiakereskedői oldalról üzleti partnerünk lehet minden érvényes működési engedéllyel rendelkező villamos energia illetve földgáz kereskedő vállalat.

Kipróbálom