Cégfilozófia

Cégfilozófia

Küldetés – ahonnan indultunk

Az energiadiszkont.hu küldetése az, hogy a magyar liberalizált szabad versenyes áram- és gázpiacon, internetes energetikai piacteret biztosítson az energiakereskedők és energiafogyasztók számára.

Jövőkép – ahová el szeretnénk jutni

Erőfeszítéseinkkel akkor leszünk elégedettek, ha cégünket a hazai energiakereskedők mértékadónak tekintik majd az ügyfél akvirálás területén, az energiafogyasztók számára pedig természetessé válik, hogy az energiadiszkont.hu honlapon keresztül tájékozódnak az aktuális piaci árszintekről és cégünk támogatásával válasszák ki azt az áram- és gázkereskedő vállalatot, amelytől a későbbiekben vásárolni kívánják a villamos energiát és a földgázt.

Értékeink – ahogyan dolgozunk

  • Függetlenség

Cégünk jogilag és tulajdonviszonyait is tekintve független minden hazai és külföldi energetikai vállalkozástól és nem áll semmilyen energiaipari szakmai szervezet vagy szövetség irányítása és befolyása alatt. Ezt a függetlenséget értéknek tekintjük, és mindvégig meg kívánjuk őrizni.

  • Partnerkapcsolat

Munkatársaink kiemelt hangsúlyt fordítanak arra, hogy hosszú távon is jó kapcsolatot alakítsanak ki és tartsanak fenn üzleti partnereinkkel. Ugyanolyan fontos számunkra az energiakereskedők elégedettsége, mint a honlapunkra látogató ügyfelek elégedettsége. Számunkra legnagyobb szakmai elismerés, ha másoknak is ajánlják a szolgáltatásunkat.

  • Minőség és innováció

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a honlapon megjelenő adatok, információk minél pontosabbak és aktuálisak, az általunk működtetett folyamatok pedig egyszerűek és gyorsak legyenek. A minőség bizalmat jelent, a bizalom pedig üzletet. Valljuk továbbá, hogy az interneten alapuló megoldások esetében, az innováció nem alternatíva, hanem létszükséglet. Ezért örülünk minden visszajelzésnek, amivel tovább tudjuk fejleszteni a szolgáltatásunkat.